یعنی اینو بدون جانب داری میگم٫ ولی یه طعمی از بهشت داره فالوده کرمونی٫ درست کردنش هم جدی کاری نداره٫ الان با خوندن این دستور خودتون هم متوجه میشین
خوب٫ چیزایی که لازم داریم٫ یک لیوان نشاسته است٫ به علاوه ی هشت تا لیوان آب٫ یه آبکش ترجیحا فلزی٫ که سورلاخاش یه نموره درشت باشن٫ مقدار متنابعی یخ و آب.
قضیه از این قراره که یه لیوان نشاسته رو تو یه لیوان یا دوتا لیوان آب حل می کنیم٫ میریزیم تو یه قابلمه٫ بقیه ی آب مورد نیاز رو هم اضافه می کنیم٫ ۶ تا لیوان باقی مونده٫ حالا این مواد رو می گذاریم روی حرارت٫ و مرتب هم میزنیم تا نشاسته گلوله نشه.
یه ده دقیقه٫ ربع ساعتی که گذشت و اون طعم خامی نشاسته گرفته شد٫ ماده ی اصلیمون آماده است. حالا باید یه سری کار باحال بکنیم
یه ظرف رو پر از آب صفر درجه می کنیم٫ یعنی باید تیکه های یخ توی ظرف باشن٫ ابکش رو می گذاریم روی ظرف و این مواد فالوده رو میریزیم توی آبکش٫ این نشاسته ها از سوراخای آبکش رد می شن و در جا توی آب سرد سفت میشن.
برای اینکه دونه های فالوده مون گردالو تر بشن٫ یه کم آبکش رو بالاتر از ظرف زیریش میگیریم و فالوده مون خوشگل ترمیشه. بعد از اینکه همه ی مواد رو از آبکش رد کردیم٫ دون دونای فالوده رو از توی آبها آبکش می کنیم. فالوده مون آماده است
برای خوردنش٫ تو شیوه ی سنتی٫ یه کاسه ی همچین مشتی برمی داریم٫ بستگی داره چقدر حشر فالوده داشته باشین میریزین تو ظرف٫ یه کم گلاب اضافه می کنین٫ برای شیرین کردنش می تونین از شکر استفاده کنین٫ ولی اگه قبلش شیره درست کرده باشین خیلی عالی تر میشه ( شیره : شکر رو توی آب حل می کنن و یه کم حرارت می دن٫ همون سکنجبین بدون سرکه است) . بعد هم چند تا تیکه یخ درست حسابی بریزین تو کاسه٫ و مممممممممممممممم نوش جون
دلم خواست الان
خوب٫ چیزایی که لازم داریم٫ یک لیوان نشاسته است٫ به علاوه ی هشت تا لیوان آب٫ یه آبکش ترجیحا فلزی٫ که سورلاخاش یه نموره درشت باشن٫ مقدار متنابعی یخ و آب.
قضیه از این قراره که یه لیوان نشاسته رو تو یه لیوان یا دوتا لیوان آب حل می کنیم٫ میریزیم تو یه قابلمه٫ بقیه ی آب مورد نیاز رو هم اضافه می کنیم٫ ۶ تا لیوان باقی مونده٫ حالا این مواد رو می گذاریم روی حرارت٫ و مرتب هم میزنیم تا نشاسته گلوله نشه.
یه ده دقیقه٫ ربع ساعتی که گذشت و اون طعم خامی نشاسته گرفته شد٫ ماده ی اصلیمون آماده است. حالا باید یه سری کار باحال بکنیم
یه ظرف رو پر از آب صفر درجه می کنیم٫ یعنی باید تیکه های یخ توی ظرف باشن٫ ابکش رو می گذاریم روی ظرف و این مواد فالوده رو میریزیم توی آبکش٫ این نشاسته ها از سوراخای آبکش رد می شن و در جا توی آب سرد سفت میشن.
برای اینکه دونه های فالوده مون گردالو تر بشن٫ یه کم آبکش رو بالاتر از ظرف زیریش میگیریم و فالوده مون خوشگل ترمیشه. بعد از اینکه همه ی مواد رو از آبکش رد کردیم٫ دون دونای فالوده رو از توی آبها آبکش می کنیم. فالوده مون آماده است
برای خوردنش٫ تو شیوه ی سنتی٫ یه کاسه ی همچین مشتی برمی داریم٫ بستگی داره چقدر حشر فالوده داشته باشین میریزین تو ظرف٫ یه کم گلاب اضافه می کنین٫ برای شیرین کردنش می تونین از شکر استفاده کنین٫ ولی اگه قبلش شیره درست کرده باشین خیلی عالی تر میشه ( شیره : شکر رو توی آب حل می کنن و یه کم حرارت می دن٫ همون سکنجبین بدون سرکه است) . بعد هم چند تا تیکه یخ درست حسابی بریزین تو کاسه٫ و مممممممممممممممم نوش جون
دلم خواست الان
نظرات
ارسال یک نظر